• Novo
Floleo jaknski kaput za žensko čišćenje Jesen Ženski ispis dukseva Labava Ležerna moda plus baršunasti kaput s dugim rukavima

Floleo jaknski kaput za žensko čišćenje Jesen Ženski ispis dukseva Labava Ležerna moda plus baršunasti

Stupnjevi:
KM 65.00

Iznos
Tova je dostupna

Ženska kapuljač kapuljača Labava moda plus baršunasti kaput dugih rukava1.Material Lagana, ultra meha mogla bi te držati zagrijati cijeli dan, ali ostati cool2.oclancocsation : svakodnevno nošenje, sport, škola, rad, ulična haljina itd. Jednostavan za spavanje sa čizmama, trapericama, mršavim gamašima za proljeće, jesen i zima.3.Rethes savršeni da odgovaraju vama omiljenim trapericama, hlačama itd. Odjeća za ruku / strojno pranje ruku, ne izbjegavajte Izloženost, visi za suha.4.Feature : Ležerni stil koji prikazuje vaš jedinstveni šarm i vitalnost, dodajte osjećaj elegancije i stila. Ležerni pulover s kratkim rukavima osjeća meko i ugodno, a voljet ćete ga kad ga primite.5.kinly vise Pojedinosti razlikuju se među različitim bojama. Molimo provjerite detaljnije informacije. Informacije o veličini : Sezona : jesen i zimmengen : Ženska prigoda : Regularnate : Olovka : Odgovaraju ture do Sizethyness : Standardhow za pranje : Ručno oprati hladno, viseći ili liniju suha Nabavite : 1pc Ženske vrhove ♥ Mekani i topli materijal : kaput za žene je simpatičan, meka, topao i udoban. To vam može pomoći da ostanete u hladnom vremenu . ♥ Pogodna prilika : Savršena idealna lagana jakna za žene pogodna je za sve vrste sezona, možete nositi i u obliku ležernog kaputa, ljeto, jesen i zima, ležerno i zima Modni. Naše jakne za žene su odlične za aktivnosti na otvorenom, kao što su kampiranje, planinarenje, piknik, trčanje, pješačenje, putovanja, itd. ♥ Osnovne karakteristike : Elastični hem, dugi rukavi, u potpunosti Postrojen, slatka jakna za žene, savršena za svakodnevnu habanje, školu, odmor, rad, klub, zabava, ulica, savršena za ured ili na otvorenom. Voljet ćete ovaj stilski kaput! Dobar kvalitet i cijena zauvijek! ! ! Fantastičniji i pristupačniji predmeti. ♥ Savjeti : Ako ne pronađete pravu veličinu za vas, možete nas kontaktirati i provjerit ću ga za vas. ♥ Napomena : Zbog postavki monitora monitor Definicija piksela, ne možemo garantirati da je boja koju vidite na ekranu potpuno jednaka boji proizvoda. Nastojimo napraviti svoje boje što preciznije. Međutim, boja je aproksimacija stvarne boje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.