• Novo
Ženska tunika s V-izrezom s printom veće veličine

Ženska tunika s V-izrezom s printom veće veličine

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Samo moja veličina plus-Size modna majica s V-izrezom s dugim rukavima posebno je krojena za vaše obline sa bočnim šavovima za oblikovanje. Duža dužina i spušteni rep pružaju laskav izgled kada se uparite sa farmerkama ili helankama. Samo moja veličina plus-Size štampana tunika s V-izrezom lagana i luksuzno meka, 85% rayon / 15% poliesterska tkanina. Obavezna tunika dugih rukava sa raznim otiscima. Duža dužina i spušteni rep pružaju laskav izgled kada se uparite sa farmerkama ili helankama. Sva udobnost JMS - a sa našim poznatim ovratnikom bez oznaka. Perite u mašini na hladno sa sličnim bojama; izbjeljivač bez hlora po potrebi; medij za sušenje u sušilici.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Terra And Sky Del Wk

KM 1.00

Terra & skyženska majica za tuniku biće odličan dodatak vašoj garderobi Rukavi dužine 3 / 4 čine udoban osjećaj prilikom nošenja Handfeel od tkanine je veoma mekan i lep...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.