• Novo
Evergrey - Atlantik

Evergrey - Atlantik

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Prihvaćeni švedskim tamnim melodijskim metalnim magisteri Evergrey postavljeni su za oslobađanje svog novog studijskog albuma, pod nazivom "Atlantic", 25. januara 2019. godine. Bend je opsežno djelovao na praćenju "olujom unutar" (koja ušao u grafikone na visokim položajima u brojnim zemljama). Opet, Evergrey udružio se sa Jacobom Hansenom, koji je - kao i sa bendovima prethodna izdanja "oluja unutar" i "himna za slomljenu") brinula se o miješanju i savladavanju. Evergreys Tom S. Englund navodi (GOTHENBURG 16. oktobra) : "Momci! Ovo je album broj 11! Nije li samo bolestan?! To je takođe treći album koncepta koji bi mogao dostići svoje odredište ili barem jedan zaključak. Moglo bi se dostići odredište ili barem jedan zaključak. Moglo bi se dostići odredište ili barem jedan zaključak. Moglo bi takođe su bili nešto o čemu su vidjeli dolazak ili očekivali? ili se uopće lako, navodi se na nove načine, a naša kreativnost bila je obojena u bojama iskrenosti i iskrenosti. Ovo je naša najteža, najmračnija i možda i naš najrazličitiji album do danas. To je sve što smo željeli sastaviti i pisati Riječi dolaze ravno s mjesta transparentnosti i nikada prije iskusne lucidnosti. Konačno, od jučer smo stigli do novih obala. Ne možemo čekati da podijelite ovo putovanje sa nama i zaronite u naše svjetove, naše dubine i vode Atlantic! " Evergrey - Atlantic - Vinil. 2019. Prihvaćeni švedskim tamnim melodičnim metalnim mastersima Evergrey su postavljeni da oslobode svoj novi studijski album, pod nazivom "Atlantic", 25. januara 2019. godine. Bend je opsežno radio na praćenju na osnovu njihovog vrlo uspješnog napora za 2016. godinu "Oluja unutar" (koja je ušla na grafikone na visokim položajima u brojnim zemljama). Opet, Evergrey udružio se sa Jacobom Hansenom, koji je - baš kao i kod prethodnih izdanja benda "oluja unutar" i "himna za razbijenu") pobrinula se za miješanje i savladavanje. Evergrey's Tom S. Englund (Göteborg 16. oktobra) : "Momci! Ovo je album broj 11! Nije li to samo bolestan?! To je i 3. album koncepta koji bi mogao dostići odredište ili barem jedan zaključak. To bi takođe moglo biti nešto što su neke od vas videli kako dolaze ili očekuju? Borili smo se kroz divovske privatne prepreke kao i izuzetno kompliciranu provalu u našem studiju za sjedište da vam dovedemo ovaj album. Dakle, istovremeno u isto vrijeme. Svakako nije bilo bezbolno ili je u redu, navode se na nove načine, a naša kreativnost je obojena u bojama iskrenosti i iskrenosti. Ovo je naši najteži, najmračniji, a možda i naš najrmarlniji album do danas. To je sve što smo željeli Komponirajte i pisane riječi dolaze ravno s mjesta transparentnosti i nikad prije iskusne lucidnosti. Konačno, od juče, stigli smo do novih obala. Ne možemo čekati da podijelite ovo putovanje sa nama i zaronite u naše svjetove, Naše dubine i vode Atlantika! ".

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pojačani eksperiment

KM 18.00

Vinil LP prešanje Detroit Native pjevača / Snesswriter Erika zora pored svog prodigy multitalentirana supruga Dee Rodos su elektro funk / duša zasnovan na bazi u Atlanti koji se bavi

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.