• Novo
Ženski Modni Casual Dugi Rukav Štampani O-Izrez Majica Duks Bluza Dressy Casual Jesen Top Shirt Pulover Džemper

Ženski Modni Casual Dugi Rukav Štampani O-Izrez Majica Duks Bluza Dressy Casual Jesen Top Shirt Pulover

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Ženska Moda Casual dugi rukavi štampani o-izrez Tops Duks bluza Molimo provjerite tabelu veličina prije narudžbe. Ako niste sigurni veličinu, molimo pošaljite nam poruku.    Karakteristike : 1.It napravljen je od poliesterskih pamučnih materijala, izdržljiv za svakodnevno nošenje 2.Ova posebna dizajnerska haljina i ukrast će vam srce! Šik i udoban, ne možete pogriješiti s ovom nevjerovatnom slatkom haljinom! 3.Izvrsno za zabavu,svakodnevno, siguran sam da će vam se svidjeti!Informacije o proizvodu : sezona : proljeće,ljeto Spol : Žene prilika : Casual,Party,Daily Materijal : poliester Vrsta uzorka : Seagull Print Debljina : standardna linija struka : prirodna dekoracija : nijedna veličina : S-XXXL Paket uključuje : 1kom ženska bluza Veličina : Veličina Dužina grudi L98cm/38.58"64cm/25.20" veličina : LBust : 98cm/38.58"dužina : 64cm/25.20" od ugodnog, ugodnog za kožu, prozračnog materijal koji vam daje prijatan osećaj sve vreme. Pogodno za proljeće, jesen, zimu.Labavi topovi savršeni za Ležerne prilike, svakodnevno, školu, posao, zabavu i svakodnevni život u svim prilikama. Od poliestera, pamuka, spandeksa. dobra elastičnost, meka i udobna, prijatna za kožu. Meka košulja za žene, dizajnirana je za bilo koju liniju karoserije ,biće dobar izbor za vas . Ovaj modni vrh biće moderan trend u jesen i zimu. klasični opušteni stil može stati za većinu figura. Modni topovi, gornji dio od meke lagane tkanine, relax fit sa dobrim rastezanjem, prozračnim, mekanim i prijatnim za kožu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

R1280201c Hoodie

KM 6.00

Drago nam je da vam damo 10% za sledeću kupovinu za svakoga ko nam ostavi dobar pregled kao zahvalnost na podršci našoj prodavnici!Ekskluzivna Familyloveshop LLC novelty hoodie dizajniran

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.