• Novo
Tenmi Unise Cipele Za Vodu Klizanje Na Tenisice Plaža Cipele Za Planinarenje Sportski Treneri Ženske Muške Prozračne Protuklizne Sive Boje 9.5

Tenmi Unise Cipele Za Vodu Klizanje Na Tenisice Plaža Cipele Za Planinarenje Sportski Treneri Ženske Muške

Stupnjevi:
KM 8.99

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Spol : Unisex, odrasle, žene, Men Style : cipele za planinarenje, cipele za vodu, cipele za plažu, cipele za cipele, atletske cipele, Ležerne cipele, tenisice, sportske tenisice tip uzorka : jednobojna boja : crna, siva, smeđa, tamnoplava (opcionalno)veličina : US 5, US 5.5, US 6, US 7, US 7.5, US 8, US 8.5, US 9, US 9.5, US 10.5 (slijedite tabelu veličina za odabir) Gornji materijal : Mesh Outsole materijal : Plastic Heel tip : Flatfastening : elastična Vezica za cipele, Bukcletoe Tip : okrugla cijev za Toetube visina : niska sezona : proljeće, ljeto, jesen, zimska prilika : Ležerna, dnevna, zatvorena, Vanjska, odmor, plaža, sportske karakteristike : 1. Savršeno pristaje dizajn : niski vrh sa elastičnom vezicom i sistemom za zatvaranje kopče, lagani stil savršeno pristaje vašoj bosonogoj koži, brzo podešava cipele i sprečava da aqua cipele otpadaju prilikom bavljenja sportovima na vodi.2. Zaštita : dizajn obuće može zaštititi nožni prst koji nudi dobru zaštitu od uticaja u aktivnostima na otvorenom. I, nema nikakve ekstruzije kada nosite cipele za aktivnosti.3. Neklizajući đon : neklizajući đonovi imaju snažno prianjanje, protiv sudara i smanjuju povrede od tvrdih predmeta na otvorenom. Bilo da ste u moru ili na plaži, možete ga nositi za uživanje u igri.4. Sportske prilike : ove patike za planinarenje vodene cipele su savršene za plažu, ronjenje, planinarenje, penjanje po stijenama, snorkeling, plivanje, vodeni park, trčanje, tuš, trening s utezima, vožnju čamcem i jedrenje, kajakaštvo, jedrenje na dasci, biciklizam, trčanje, ribolov, odbojka na pijesku, bašta, vježbe.Sadržaj paketa : 1 par patike (ostala dodatna oprema nije uključena) savjeti : 1. Molimo uporedite veličine detalja sa vašim prije kupovine!!!2. Boje se mogu malo razlikovati ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo dozvolite da se 1-2 mm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjere u cm i imajte na umu 1cm=0,39 inča, 1 inča=2,54 cm) prozračne cipele za planinarenje - šuplja mrežasta gornja strana drži stopala prozračenim i udobnim. Đon otporan na klizanje : đonovi sa teksturiranim dizajnom koji lako održava ravnotežu na klizavom mjestu i štiti vaša stopala od planine na otvorenom, vruće plaže, granulacije na kopnu ili u vodi. Jednostavno oblačenje i skidanje : elastična vezica za cipele sa kopčom za zaključavanje može brzo podesiti labavu i lako se skidati i skidati. Fleksibilno : naše cipele za vodu su lagane i lake za nošenje, bez obzira da idete na rijeku, more, jezero i okean da se igrate, možete ponijeti naše aqua cipele sa sobom. Multifunkcionalne cipele za vodu : pogodno za sve vrste vodenih sportova kao što su plivanje, surfanje, planinarenje, jedrenje, vodeni park, plovidba, kajakaštvo, odbojka na pijesku, pecanje, šetnja, pranje automobila, odmor itd.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.