• Novo
Cricut® posteljina s infigusivim tintom, tropska, 12 12

Cricut® posteljina s infigusivim tintom, tropska, 12 12

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Craft vlastiti tropski raj. Pripremite se za sljedeću najzgodniju stvar u prijenosu topline! Prilagodite majice, totese i još više s transferima na nivou koji traju zauvijek. Prilagodite bilo kakvu kompatibilnu infuzijsku ink ™ prazan sa imenom, logotipom, unutrašnjem šalom ili omiljenom citatu pomoću vašeg Cricut® mašine za rezanje i ove spremne posteljine u komplementarnim uzorcima. Kada se prebacuje pomoću visokih temperatura, ovi su pre-inkenirani listovi procvjetaju u živopisne, živopisne nijanse prije očiju. Krajnji rezultat je živopisni, sjajni, nepristojno glatki transferi koji su zaštićeni, otporni na pahuljicu i pranje! Kombinujte sa komplementarnim beskrajnim olovkama i markerima ili čvrstim bojama za zaista jedinstvene kreacije. Koji je proces beskrajnog tinte? Za razliku od željeznog prijenosa ili vinilne primjene, gdje je umjetnička djela pričvršćena na baznom materijalu koristeći ljepilo, besprijekorni prijenos topline postaje jedan sa samim materijalom. 2 INFUSIVNI INK ™ prenosni listovi 12 "x 12" (30,5 cm x 30,5 cm), tropska. Proizvodi živopisan, pro-kvalitetni transferi koji traju zauvijek. Zahtijeva kompatibilna beskrajna tinta (prodaje se zasebno) i cricut easypress® ili toplinska štampa koja doseže 400 ° F (205 ° C). Prenesena mastila nikada ne pali, ogulite, pukotine ili bora. Rezani dizajni za majice, podmornice, dječje djetene, torbe za tote i još mnogo toga. Pažljivo slijedite upute u / pomoć / infuzivno tintu. Listovi će biti oštećeni tečnošću / vlagom. Čuvati u tamnom, suvom mjestu . neće raditi s nekompatibilnim osnovnim materijalima.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Prvo izdanje umire

KM 2.33

Savršeno za sve projekte za izradu papira i još mnogo toga! Preseče putem papira, kartona i 2 mm pjene Prvo izdanje umire : Savršeno za sve projekte za izradu papira i još mnogo toga Pr

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.