• Novo
Terra & Sky ženska majica s V-izrezom s kratkim rukavom Plus veličine

Terra & Sky ženska majica s V-izrezom s kratkim rukavom Plus veličine

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Nadogradite svoju osnovnu majicu sa V-izrezom u modernom stilu sa ovom ženskom Plus kratkom rukavom V-izrez majicom iz Terra & Sky-a. Napravljen od super meke i lagane pletene tkanine od mješavine pamuka, ovaj trendi vrh izdržljiv je da izdrži ponovljeno pranje i održavat će vas hladnim i prozračnim iz dana u noć. Kratki rukavi stvaraju modni izgled naprijed, dok ga ravna linija ruba dužine tunike čini savršenim za nošenje preko tajica i šortsa. Razmetajte se svojim oblinama u odijelima dizajniranim da vas odvedu svuda. Terra & Sky nudi kompletnu liniju koordinirajuće odjeće napravljene samo za plus veličine koje će upotpuniti i podići vaš lični stil. V-Izrez Sa Kratkim Rukavom . Dužina tunike . 60% pamuk, 40% poliester . Pamučna mješavina dres pletiva . Dostupno u različitim bojama . Nežno pranje u mašini ciklus hladno odvojeno ili sa sličnim bojama, samo izbeljivač bez hlora po potrebi, sušite Nisko, Srednje gvožđe ako je potrebno.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Terra And Sky Del Wk

KM 1.00

Terra & skyženska majica za tuniku biće odličan dodatak vašoj garderobi Rukavi dužine 3 / 4 čine udoban osjećaj prilikom nošenja Handfeel od tkanine je veoma mekan i lep...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.