• Novo
Cartoon Pig Saving Pot Ceramic Piggy Bank Creative Money Pot Home Decor

Cartoon Pig Saving Pot Ceramic Piggy Bank Creative Money Pot Home Decor

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Opis. Ovaj lijepi lonac za uštedu usvaja materijal, izdržljiv i dugo se koristi. Lijep dizajn svinja daje vam dobro raspoloženje, zbog svog slatkog izgleda. Takođe može biti kreativni ukras u vašoj sobi. Funkcija. - Boja : Bijela. - Materijal : Keramika. - Veličina : 9, 60 X8, 50 X8, 80 cm/ 3, 77 X3, 34 X3, 46 inča. - Izrađen od visokokvalitetnog keramičkog materijala delikatne izrade, preslatkog svinjskog oblika i izgleda iz crtića. - Pomozite svojoj djeci da zadrže svoje promjene, novčiće i svoje blago, smiješne i dekorativne. - Ovaj lonac za uštedu savršen je za držanje svakodnevnih kovanica, promjena itd. - Divan način da pomognete svojoj djeci da neguju spasonosne navike, divno i zanimljivo. - Savršen rođendanski poklon za djecu. Izuzetna izrada, izuzetna izrada sa prelepim bojama. Izrađen od visokokvalitetnog keramičkog materijala delikatne izrade, preslatkog svinjskog oblika i izgleda iz crtića. Pomozite svojoj djeci da zadrže svoje promjene, novčiće i svoje blago, smiješne i dekorativne. Ovaj lonac za uštedu savršen je za držanje vaših dnevnih novčića, promjena itd. Divan način da pomognete svojoj djeci da neguju spasonosne navike, divno i zanimljivo. Savršen rođendanski poklon za djecu. Izuzetna izrada, izuzetna izrada sa prelepim bojama.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Little Panda Coin Bank

KM 2.33

Opis : Preslatka Panda banka novčića koja vam ugrabi novčiće kada stavite bambusovo dugme Gledajte kako mehanička panda krade vaše novčiće i drži ih u kutiji Ovo je sjajan način d

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.