• Novo
Čvrsti Cami Bodi Za Djevojčice

Čvrsti Cami Bodi Za Djevojčice

Stupnjevi:
KM 6.50

Iznos
Tova je dostupna

Kada je toplo vrijeme i sunce sija, obucite svoju djevojčicu u štampani Cami bodi za djevojčice od Garanimals-a. Napravljen od meke mješavine pamuka i poliestera, ovaj gornji dio pruža veliku prozračnost i cjelodnevni komfor. Sadrži tanke naramenice za špagete koje je održavaju hladnom i zatvaranje pelena sa tri dugmeta za jednostavnu garderobu i promjenu pelena. Jednobojni dizajn biće odličan partner za uparivanje različitih dna. Dostupna u različitim bojama, ova cami će napraviti stilski dodatak svojoj ležernoj garderobi. Garanimals čvrsti Cami bodi za djevojčice : 60% pamuk, 40% poliester . Novorođeni bodi . Jednobojna . Izrez posade . Trake za špagete . Zatvaranje dna sa tri dugmeta . Dostupno u različitim stilovima . Perite u mašini na hladno sa sličnim bojama, samo izbeljivač bez hlora po potrebi, sušite nisko u mašini, brzo uklonite, srednje peglajte po potrebi.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Inktastic Čestitam

KM 8.00

Čestitam! Moja sestra je diplomirala sa kapu bebi Bodijem Pokažite koliko ste ponosni na postignuća svoje sestre Naš uniseks Jednodijelni dječiji bodi odličan je poklon za novorođenč

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.