• Novo
Visoko leđa stolica za ljuljanje rasadnika, komforan rocker tkanina obloženo sjedalo, moderna fotelja visoke stražnje, tapecirana stolica za ljuljanje za dnevni boravak, bež

Visoko leđa stolica za ljuljanje rasadnika, komforan rocker tkanina obloženo sjedalo, moderna fotelja

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Ova stolica za ljuljanje krajnji je moderni dizajnerski komad za vaš dom. Ima mali otisak, ali nema kompromisa na komforu. Svojim nježnim rock i potpornim leđima, njegova terapijska vrijednost je nezamjenjiva. Tapacirani u baršunastim tkanini, ovaj je proizvod dizajniran kao bezvremenski dodatak bilo kojoj sobi u vašoj kući ili apartmanu . 【Visoki naslon za leđa i debeli jastuk】 Šaljaka može vam pružiti snažnu podršku cijelom tijelu. Širok i visok naslon pruža vam veliku udobnost, a gust i širok jastuk omogućava vam da se opustite nakon umora . 【multifunkcionalna upotreba】 Moderan i sažeti stil dizajna, pogodan za više puta. Pogodan je za starije osobe da sjede na stolici da čitaju novine ili gledaju TV. Također je vrlo pogodno da majka sjedi na stolici da bi koaks beba na spavanje. Savršena je kao božićni poklon za supruge i djecu ukupnu težinu : 47 funti. Kapacitet težine : 250 lbs. Materijal tkanine : baršun. Materijal za noge : gumeno drvo. Materijal za popunjavanje : pjena. Materijal okvira : borovo drvo i topola Šperploča. Izgradnja sjedala : ujutro sprin. Potrebna skupština : noga i povratak treba montaža. Preporuka : Zatvoreni. Preporuka : Childs, odrasli.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.