• Novo
Haljina za gležanj s V izrezom bez rukava Ženska Moda Ležerna ljetna džepna haljina s V izrezom s čipkom bez rukava LYQUN56836

Haljina za gležanj s V izrezom bez rukava Ženska Moda Ležerna ljetna džepna haljina s V izrezom s čipkom

Stupnjevi:
KM 8.49

Iznos
Tova je dostupna

Tkanina : meka / prijatna za kožu / udobna / prozračna / Neprovidna karakteristika : V vrat / Dugi rukav / kravata struka / pojas / Ruched / asimetrična / Solid Style : seksi / elegantna/ Ležerna prilika : noćni izlazak, Bar, klub, Zabava, Datum, koktel, odmor i svakodnevno Nošenjesezona : stil dobar za proljeće, jesen i zimu condition : 1.It izrađen je od visokokvalitetnih materijala, izdržljiv za vaše svakodnevno nošenje2.Vrlo cool za nošenje,novi izgled, Novi You3.Poseban dizajn haljine čini vas privlačnijim 4.Ova lagana, haljina savršena je za te dane!5.Njega odjeće : preporučuje ručno pranje ili hemijsko čišćenje haljine košulje. Uzorak na originalnom proizvodu može varirati Molimo vas da znate .Informacije o proizvodu : Spol : Ženamaterijal : poliesterski blenddekoracija : Neelength : regular Style : Casual,fashionkasion : Casual,Dailyobo ručno i mašinsko pranje je OKPackage uključuje : 1 kom Dressmolim imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Odličan dizajn : ova prelepa elegantna haljina sadrži dva stila V dekoltea, zadovoljava potrebe različitih mušterija.Dužina čajne haljine i oblik aline sa ljuljačkim porubom. Savršeno za vjenčanja i svakodnevni život. Midi haljina fit i flare dobar je izbor za djeveruše i majke mladenki i mladoženja. Klasična i meka : flare haljinu možete nositi kao modernu crkvenu haljinu. Kratki rašireni rukavi mogu učiniti vaše ruke neobuzdanim. Udoban za dodir i nošenje. Prozračan i pogodan za kožu. U isto vrijeme, ova haljina za čajanke može vas održati elegantnim i privući pažnju ljudi. Vintage i skromno : počnite sa ovom jednostavnom, ali skromnom retro haljinom dužine čaja, koja je pogodna za sve žene. Nikada nećete požaliti što ste ga dobili! Skromna haljina ima dvostruku postavu, neće biti providna! Dobar je poklon za vašeg ljubavnika, porodicu, najbolju sestru i vašeg prijatelja. Primjenjive prilike : savršeno kao haljine za djeveruše, haljina za Božićnu zabavu, poklon za Dan zahvalnosti, koktel haljine, haljine za povratak kući, maturalne haljine, vjenčanice, vjenčanice za goste, večernje haljine, poluformalne haljine, maturalne haljine, plesne haljine i bilo koje druge posebne prilike. Savjeti Za Materijal I Kupovinu : 94% Najlon, 6% Spandex, Podstava Od Poliestera! Dovoljno meko da te zagrlim. Ispunite potražnju za seksi haljinama veće veličine (dostupno je više veličina i boja). Molimo pogledajte tabelu moje veličine prije nego što naručite. Preporučeno ručno pranje odvojeno hladnom vodom, dostupno je i hemijsko čišćenje!.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.