• Novo
Ruka Moving Drvena Zgrada Odbrojavanje Božić Kalendar Božić Ukras Santa Dan Odbrojavanje Kalendar Dekoracija Drveni Božić Poklon Ukras Božić Djecu Zid Kalendar

Ruka Moving Drvena Zgrada Odbrojavanje Božić Kalendar Božić Ukras Santa Dan Odbrojavanje Kalendar Dekoracija

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Materijal : Drvorrcolor kao što je prikazanorr Size : kao što je prikazanorrproizvod uključuje : 1 X kalendar odbrojavanjarrnotes : rrzbog ručnog mjerenja, dozvolite grešku od 1-2 cm, Molimo provjerite da nemate ništa protiv prije nego što naručite.rrzbog različitih pozicija slika, mogu postojati razlike u boji u bojama, molimo vas da shvatite. Možete Ga Postaviti Na Vrh Tabele, Stolicu, Ormar, Ormar Ili Gdje God Želite. Za božićne zabave, dječije zabave i novogodišnje zabave, to je jednostavan praznični dodatak i odličan praznični poklon za rodbinu, prijatelje, drugove iz razreda i najmilije, pa započnite svoje božićno odbrojavanje s malo duha i uzbuđenja!. Istražite fascinantan svijet Božića u kalendaru, DIY ručno rađeno odbrojavanje, pametan dizajn čini ovo, Božić polako dolazi u našem iščekivanju! Odbrojavajte Do Kalendara I Osjetite Kako Djed Mraz Polako Stiže Do Zemlje! Odbrojavanje Do Božića Zajedno!. I Odrasli I Deca Raduju Se Našem Adventskom Kalendaru! Hajde da ručno pomerimo malo drveta za ovaj praznični kalendar. Kada Smo Koristili Trzajući Božić Da Spustimo Drvenu Dasku, Ona Se Polako Spuštala, Predstavljajući Naš Veći Entuzijazam Za Iščekivanje I Dolazak Božića,.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.