• Novo
Monerffi Ionstech Jedinstveni vlakno za obnovu vlakana Garnitura za hodanje sažetak TUMMIJA ZGRADA Žene Shaper Slim gaćice Donje rublje Visoki ček

Monerffi Ionstech Jedinstveni vlakno za obnovu vlakana Garnitura za hodanje sažetak TUMMIJA ZGRADA Žene

Stupnjevi:
KM 12.49

Iznos
Tova je dostupna

Značajke : Visoko struk kratki karoserija Shaper Tummy Control gaćice Butts Shaper donje rublje Corset. Veličina : S, M, L, XL. Boja : crna, crvena, ton kože. Materijal : najlon. Paket uključuje : 2pcs gaćica. Ključne riječi : pantalone za podizanje trbuha, ženske viseće hlače, moćno oblikovanje tijela, postpovedni trbuh u obliku hlača, ženske gaćice. Značajke : . * Ovim gaćicama tijela je super visoki struk koji pomaže u spravljenju trbuha, smanjuje struk, upravljačke volje i usisavaju trbuh s umjerenim kompresijom, što je ugledalo i vitkija izgled odmah . * To je visoko elastična svilena tkanina, mnogo udobnija za Svakodnevno nošenje i vrlo zdravo za nošenje u bilo kojoj sezoni. * Pomozite ublažavanju bolova u leđima i poboljšajte svoje držanje, uvijek ga držite na pravom mjestu, a široka rastezana traka osigurava da se ovaj vijčari na srednjim bedama ne spušta ni Gore, dajući vam cijeli dan ljepšeg broja sata . * Naše gaćice struka koristi jedinstvenu zatvaranje kuka koja se prilagođava bilo kojem tipu tijela i vrlo je lako staviti i skinuti. * Kratke gaćice za mršavljenje gaćice podijeljene su s ergonomskim okruglim krugovima, pomažu utezanje guze i podignite guzu, poboljšajte svoje krivine, učinite da vaš plijen izgledate veće, seksi i bolje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.