• Novo
Stupell Industries Florida Naslovnica Naslovnica Mapa siva neutralna teksturirana riječ dizajn platna zidna umjetnost Daphne Polselli

Stupell Industries Florida Naslovnica Naslovnica Mapa siva neutralna teksturirana riječ dizajn platna

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Naša rastegnuta platna s ponosom je stvorena da je žarište vaše sobe. Odštampali smo najfinije mastila na izdržljivoj platnu, naša umjetnost je tada ručna rezana i ispružena preko 1,5-inčnog drvenog drvenog okvira. Vaš novi umjetničko djelo priprema se za objesiti bez zahtjeva za instalaciju Dimenzije : 13 x 1,5 x 30 inča. Naša rastegnuta platna s ponosom je stvorena da je žarište vaše sobe. Odštampali smo najfinije mastila na izdržljivoj platnu, naša umjetnost je tada ručna rezana i ispružena preko 1,5-inčnog drvenog drvenog okvira. Vaš novi umjetničko umjetnost dolazi spreman za objesiti bez potrebe za instalacijom. Spremni za objesiti - nije potrebna instalacija ili hardver. Dizajn umjetnika Daphne Polselli.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.