• Novo
Odjeća za djevojčice s volanima s muhama duge hlače kombinezon sa trakom za glavu i šeširom 12 mjeseci

Odjeća za djevojčice s volanima s muhama duge hlače kombinezon sa trakom za glavu i šeširom 12 mjeseci

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Klasični kombinezon za leteće rukave s izrezom za posadu, kombinezon dugih pantalona sa cvjetnim printom sa trakom za glavu i šeširom. Vaša djevojčica će izgledati apsolutno divno u ovom slatkom kombinezonu. Svaki detalj je dizajniran za djevojčicu, dajući bebi slobodan prostor za odrastanje. Materijal : odličan materijal za bebu sa osetljivom kožom.Super meka i prozračna. Pranje : Pranje U Mašini. Prilika : savršeno za svakodnevni život, baby shower, rođendan, Dan zahvalnosti, Božićnu zabavu, porodičnu zabavu, unutrašnju, vanjsku, kupovinu, fotografiju, putovanja, odmor, bilo koju drugu posebnu priliku. Veličina : novorođene djevojčice 0-3 mjeseca, 3-6 mjeseci,odjeća od 6-12 mjeseci,odjeća za djevojčice od 12-18 mjeseci. Paket uključuje : 1* Romper+1*šešir+1*traka za glavu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Inktastic Čestitam

KM 8.00

Čestitam! Moja sestra je diplomirala sa kapu bebi Bodijem Pokažite koliko ste ponosni na postignuća svoje sestre Naš uniseks Jednodijelni dječiji bodi odličan je poklon za novorođenč

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.