• Novo
Hidraulično crijevo za suncobrani kočnice

Hidraulično crijevo za suncobrani kočnice

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Hidraulično crevo kočnice je preciznost dizajnirana da se tačno postavlja i uključuje zagrade, gromere, oblikovane plastične čuvare, žičane kopče, i zaštitne rukave kako bi se osiguralo da se svi nosivi dijelovi vrate u originalno stanje koje ispunjavaju ili premašuju tačku, saveznu sigurnost vozila Standardi (FMVSS 106) i SAE J1401 standardi. Sve cijevi proizvode se od visokokvalitetnog čelika i elektroplate s cinkovim premazom koji pruža vrhunsku koroziju i otpornost na koroziju protiv elemenata poput visoke vlage, putne soli, vode i grime. Svaka crijeva kočenja podvrgnuta je testu osiguranja visokog pritiska prije napuštanja fabrike, osiguravajući besplatnu instalaciju i rad vašeg novog crijeva. Kočna crijeva s banjo krajnjim priključcima uključuju nove perilice bakra kako bi se osiguralo pravilno brtvljenje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

OMIX-ADA Crevo kočnice

KM 2.33

OmixAda kočiono crijevo; Prednji; 11 u.; Da li su vaši džipci kočnice sigurni? Da li su kočna crijeva koja curi ili se na fitingi korodiraju? Možda je vrijeme za dobivanje novih visoko

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.