• Novo
Hanes originali Ženski pamučni mišićni rezervoar crni 2xl

Hanes originali Ženski pamučni mišićni rezervoar crni 2xl

Stupnjevi:
KM 10.98

Iznos
Tova je dostupna

Pokažite svoje ruke Hanes originals Design Tim stvorio je Trend TEE za koji mislimo da će vam se svideti. Dio mišićne čajne, dijelom čahure-čahure, ovaj obrezirani stil lijepo prikazuje sve što radite u teretani. Ova obrezana majica izrađena je od mekog i laganog američkog grozdastog pamučnog dresa koji se osjeća preklopno protiv vaše kože. Svidjet će vam se kako njegova modna silueta gleda sa svime, od Jeansa za suknje do znoja, i cijeniti ćete se u šavovima sa dvostrukom igle. Podignite svoju košulju za majicu sa ovim modernim mišićnim magijom za žene. Tako meka - meka pamučna tkanina osjeća se sjajno protiv kože. Detalji o dizajnu - dio mišićnog tišine, dio čahure-čahure sa obrezivanjem duljine i rebrastim ovratnikom za pogradu. Šivanje dvostrukog igle - dvostruka igla za šivanje na rubu i zarobama za čvrstu finišu. Kvalitetna tkanina - izrađena od američkih pamuka za uzgoj pekara. Hladno pranje - Hanes preporučuje da strojno ispira ovaj hanes ženski mišićni tee u hladnoj vodi za smanjenje upotrebe vode. Materijal : 100% pamuk zvona-isprva. Njega : Mašina koja se može prati. Zemlja porijekla : uvozi; Pamuk uzgaja u SAD-u . veličina : model nosi veličinu S. Fit : Classic. Izrez : rebrasta pograna sa trakom za povratak. Zatvaranje : pulover stil. Rukavi : kape rukavi. Džepovi : Nema. Značajke : šivanje dvostruke igle na rubu i zarobama. Ženski tenk mišića vrh iz Hanesa.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda

KM 3.33

Ženski ležerni kasetni namotavni rezervoar za bedreau Top tiskani prsluk s bluza na ramenu molimo provjerite grafikon veličine prije narudžbe Ako niste sigurni da veličina, pošaljite n

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.