• Novo
Duks Za Barbie Djevojke, Veličine 4-18

Duks Za Barbie Djevojke, Veličine 4-18

Stupnjevi:
KM 3.00

Iznos
Tova je dostupna

Super slatka i udobna sa malo ruba. Ova Barbie dukserica ima prednji grafički otisak ikoničnog, klasičnog karaktera i izrađena je od tkanine od flisa od mješavine pamuka za dodatnu mekoću njenom izgledu. Raw edge hem dodaje cool detalj inspirisan odsekom, jer se ova dukserica lako uparuje sa njenim omiljenim donjim delovima od teksas farmerki do šortsa od flisa. Materijal : 60% Pamuk / 40% Poliester. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model nosi veličinu 6. Fit : Opušteno. Izrez : Crewneck. Zatvaranje : pulover stil. Rukavi : Dugi. Džepovi : Nema. Karakteristike : kontrastni grafički print; raw rub hem; obrub cijevi. ©Mattel, Sva Prava Pridržana. Ženska Barbie Dukserica.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Patriotski Par Snage

KM 9.39

Svakako ćete se istaknuti na bilo kojem skupu 4 jula, roštilju ili vatrometu, pokazujući svoju zahvalnost i za Ameriku i za svoj statkao dio dinamičnog i modernog dvojca...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.