• Novo
L68Secbs četkani od nehrđajućeg krajeva od nehrđajućeg od nehrđajućeg od laminirane površine L68S serije

L68Secbs četkani od nehrđajućeg krajeva od nehrđajućeg od nehrđajućeg od laminirane površine L68S serije

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

CRL Krajnji kape dostupni su u četiri arhitektonska obrada. Mogu se pričvrstiti za osnovnu cipelu pomoću obloge ili silikonskog zaptivača. CRL obložbi i CRL silikonski brtvilac dolaze s uputstvima. Najveći utezi za dostavu su približni i nisu provjereni. Ako je tačna težina potrebna kako bi se utvrdilo troškovi slanja, a troškovi slanja su potrebni kako biste dovršili svoju narudžbu, zatražite ovo prije slanja narudžbe kontaktirajte CRL korisničku uslugu. Prikazane slike proizvoda su stvarnog proizvoda ili bliskog predstavljanja. Boje mogu varirati ovisno o video kartici vašeg računara i na način na koji se podešava boja monitora. Iako je nehrđajući čelik otporan na koroziju, nije otpornost na hrđu ili ne. CRL preporučuje periodično održavanje kako bi se pomoglo u održavanju njenog fabričkog završetka. Za više informacija pogledajte odricanje od odgovornosti od nehrđajućeg čelika koji se nalazi u odjeljku Tehnički referenci u nastavku. Pridržavajte se obložbi ili silikonskim zaptivačem. Dostupno u četiri arhitektonska obrada.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Mopar mopar zasum

KM 3.00

APMNTMP10A kampAP nosač nosača (10pakovanje) Tip A : Skibena površina, stan 9 / 16 Tip proizvoda Nosač za ugradnju proizvoda Uređaj podržava bežičnu pristupnu tačku...

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.