• Novo
Jedinstveni loom Bosphorus Imperial Inegl Blue Sloy 7 '10 10' ovalna granična boemska boem savršena za blagovaonicu Dječja soba Dječja soba Play Room

Jedinstveni loom Bosphorus Imperial Inegl Blue Sloy 7 '10 10' ovalna granična boemska boem savršena za

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Iz carske kolekcije ova jarko sušla tepih idealan je izbor za nadopunu vašeg domaćeg dekora. Omogućavanje karakterističnog pogleda sa svojim klasičnim i uznemirenim obrascima, iskrivljene boje sigurno će narediti pažnju koju zaslužuje. Power-omamljen savršenstvom, ova tepih prilagođava vašu ideju o udobnosti. Ovaj izvrsni komad bit će idealan izbor za vaše životne prostore, studiju itd. Udobnost ne moraju biti ugroženi kada imate savršen razlog za poboljšanje! Značajke proizvoda : Boja (i) : crna, tirkizna i bjelokornica. Mašina tkana. Srednja hrpa. Podloga : Da. Eklektički stil sa cvjetnim dizajnom. Preporučuje se samo za unutrašnju upotrebu. Lako za čišćenje otporno na mrlje i ne proliva se. Koristite jastučić za propise za smanjenje klizanja i klizanja. Jastučić za propise prodat zasebno. Napravljeno u Turskoj. Upute za njegu : samo mjesto za čišćenje. Redovno usisavanje. Koristite čistač tepiha, ali treba se sušiti odmah i ravnomjerno. U slučaju nabora - prebacite tepih u suprotnom smjeru, a primenjujući pritisak na prostirku - uzmite ivicu, okrenite ga tamo gde postoji nabora i polako povucite tepih, dok primenjuju pritisak prema dolje na nabor. Dimenzije : 7,8 'Široko x 10'. Visina hrpe : 0,33 ". Materijal : Polipropilen. Poklopac : Jute tirkizna plava i bjelokosti cvjetni ovalni otvor za bacanje. Mašina tkana; samo; napravljeno u Turskoj. ćilim mjeri 7,75 stopa dugu širok za 10 stopa.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.