• Novo
Justina Blakeney Loloi Silvia kolekcija kamena Teal prelazni prostor prostirka 5'-0 7'-6

Justina Blakeney Loloi Silvia kolekcija kamena Teal prelazni prostor prostirka 5'-0 7'-6

Stupnjevi:
KM 93.84

Iznos
Tova je dostupna

Svjetlije, hrabrije, bolje. U Turskoj od 100% polipropilena, Silvia kolekcija transformiše enterijere sa bogatim nijansama dragog tona, naglašenim rebrastom teksturom koja je izuzetno meka pod nogama. Još bolje, gomila se ne linja i izuzetno je izdržljiva-savršena za vaše najprometnije sobe. Dizajnirao Justina Blakeney za Loloi. Savršeno za područja velikog prometa u vašem domu. Napravljeno od : 100% polipropilena gomila. Visina Gomile : 0,25". Prelazni. Proizvedeno u : Turska. Odmah očistite izlijevanje brisanjem čistom spužvom ili krpom. Redovno usisavajte. Preporučuje se profesionalno čišćenje. Odgovarajući jastučić za prostirke se toplo preporučuje na svim površinama kako bi se spriječilo klizanje, dodao jastuk i poboljšala izdržljivost.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Texas A & M 4'x6' ćilim

KM 0.67

Pokažite svoj timski ponos na veliki način! 4'x6' ultra plišani tepisi neće ostaviti nikakvu sumnju za koga ćete navijati na dan utakmice! Neklizajuća podloga drži prostirku na mjestu

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.