• Novo
FVWitlyh zip up duksev za žene ženski studio frotir dugih rukava dukserica za lijevak siva mala

FVWitlyh zip up duksev za žene ženski studio frotir dugih rukava dukserica za lijevak siva mala

Stupnjevi:
KM 20.00

Iznos
Tova je dostupna

Žene Zippe Hoodie Ženska modna slova Print Hoodie Duge rukave s kapuljačom dugih rukava Vrhunski pulover Ženske znojne jakne : Jesen zima. Spol : žene. Prilika : Dnevno, ležerno. Materijal : poliester. Dužina rukava : puna. Ovratnik : s kapuljačom. FIT : Odgovara ture do veličine. Debljina : Standard. Kako se oprati : Ručno pranje hladno, visi ili linijski suvi. Ono što dobivate : 1 x Ženska dukserica : Pogodno za ležerne haljine, izraditi, odmor, izlasci, putovanja, izlazak, vanjski, odmor. Molimo pogledajte grafikon veličine u opisu proizvoda kao u nastavku. Poliester. Glavni grafički otisak, dugi rukav, pad ramena, kapuljač za crtanje, vrhovi dukseva. Operite preporučene hladnom vodom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kad rudari marširaju

KM 0.33

U prvoj polovini 20 stoljeća, ubojstva i unije, ubistva i okviri, bili su česti u svakom industrijskom centru u SADu, ali nijedna od ovih epizoda u poređenju u obimu mina zapadnih Virdži

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.