• Novo
Koaiezne žene Ljeto na vratu bez rukava od suncokreta za ispis na vrhu Ležerne prilike Thirts Bluze Top Ženske vrhove ljetne haljine za žene

Koaiezne žene Ljeto na vratu bez rukava od suncokreta za ispis na vrhu Ležerne prilike Thirts Bluze Top

Stupnjevi:
KM 1.00

Iznos
Tova je dostupna

Žene Ljeto bez rukava od suncokreta za ispis suncokreta na vrhu casual tshirts bluza. Materijal : poliester, spandex, pamuk. Boja : Kao što slika pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smetate prije narudžbe, hvala!). Težina paketa : 130g. Veličina paketa : 30x20x2cm, (molimo vas da se popisuje 1-3 mm zbog ručnog merenja. Molim vas da vam ne smeta prije naručivanja.) Žene vrhovi ljetne haljine za žene 2023 Ženske haljine kratke hlače za žene Ženske kratke grafikone : . Veličina : s poprsje : 96cm / 37.80 '' Dužina : 63cm / 24.80 '' : M poprsje : 100cm / 39.37 '' Dužina : 64cm / 25.20 '' 10cm / 40.94 '' Dužina : 65cm / 25.59 ' 'Veličina : XL poprsje : 108cm / 42.52' 'Dužina : 66cm / 25.98' ''Size : XXL poprsje : 112cm / 44.09' 'Dužina : 67cm / 26.38' 'materijal】 izrađen od visokokvalitetnog poliestera koji je udoban i prozračan, Izdržljiv dovoljno za vaše svakodnevno nošenje. I vrlo je meka, udobna, rastegnuta, lagana i u skladu s vašom kožom . 【karakteristike】 Okrugli vrat ove povremene majice je otvorena i ženstvena, ali je dovoljno pokriva za standardni grudnjak da ostane skriveni. Natjerat će vas šarmantnijim i stilskim, ali bez prikazivanja previše . 【Napominjemo】 ručno ili nježno pranje mašine u hladnoj vodi / ne / ne suha. Molimo pogledajte našu grafikon veličine i možete ga pronaći na našim slikama ili iz opisa . 【】 Malo je i moderan, a ne uopšte ne. Izgledalo je laskave i slatke s trapericama, traper kratkim hlačama, suknjama, visokim potpeticama ili tenisice i nakitom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.