• Novo
Aaimomet muške modne dukseve Boja podudaranje okruglim vratom Top dugih rukava sa dugim rukavima Hoodie Sports Zimska džepna bluza

Aaimomet muške modne dukseve Boja podudaranje okruglim vratom Top dugih rukava sa dugim rukavima Hoodie

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Muške modne dukseve Boja koja odgovaraju okrugli vrat Top dugih rukava Hoodie Sports Zimski džep Blouseseason : Jesen, FASHEASLeeve Dužina : Dnevno, Lease Fit : Odgovara Ture do Sizethyckenyness : Standardhow za pranje : Ručno Operite hladno, visi ili liniju se suhašto dobijate : 1 kom. Muškarci Vrhunski materijal : izrađen pamukom i poliesterom koji su prilagođeni koži, mekim i ugodnim za nošenje. Takođe su prozračne, izdržljive i nisu lako deformirati. Veličina i boja : Muške dukseve za divlje modne. Postoji 5 veličina : m, L, XL, XXL, XXXL, pa molimo da pažljivo provjerite grafikone veličine ispod prije narudžbe i postoje mnogo boja za odabir . All-Match Style : Lako podudaranje sa različitim hlačama. Ovaj pulover savršen je za parivanje sa omiljenom majicom, šorc i trapericama za povremeni svakodnevni izgled . Odličan izbor : najbolji poklon za muža i pogodno za proljeće jesen i zimu. Izdržljiv za vašu svakodnevnu upotrebu. Odlično za svakodnevno trošenje, odmor, sport, rad, odmor, vanjsku, zabavu, kupovinu, najbolji izbor za toplo i lijepu.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.