• Novo
Wynwood Studio Food and Cuisine uokvirene zidne umjetničke grafike 'vjerujem da mogu pržiti' dekor hrane za dom-Crna, Bijela, 13 19

Wynwood Studio Food and Cuisine uokvirene zidne umjetničke grafike 'vjerujem da mogu pržiti' dekor hrane

Stupnjevi:
KM 8.00

Iznos
Tova je dostupna

Vjerujem da mogu pržiti, vješto je napravljeno moderno i savremeno umjetničko djelo pravih umjetnika. Sa sveobuhvatnom crnom bojom, ovaj uokvireni zidni umjetnički print Wynwood studija savršen je završni dodir vaše teme uređenja doma. Karakteristike : Ovaj umjetnički komad ima horizontalnu orijentaciju dizajn hrane i pića sa temom hrane koja vam donosi savršenu zidnu umjetnost održivu i šumsku prijateljsku profesionalnu ruku uokvirenu u 1,2" premium crni okvir.Art print je 13 x 19 inča.Štampano pomoću ultra-premium i fade otpornih mastila za garanciju visoke definicije i živih boja Wynwood Studio Food and Cuisine uokvirene zidne umjetničke grafike 'vjerujem da mogu pržiti' Kućni dekor hrane - Crna, Bijela, 13" x 19".

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.