• Novo
Zaštitni znak likovne umjetnosti 'kaskada u tri koraka' Srebrna uokvirena Umjetnost Michaela Blanchettea Photography

Zaštitni znak likovne umjetnosti 'kaskada u tri koraka' Srebrna uokvirena Umjetnost Michaela Blanchettea

Stupnjevi:
KM 81.30

Iznos
Tova je dostupna

Umjetnik : Michael Blanchette Photographysubjekt : Pejzažistil : savremeni tip proizvoda : srebrni okvir, Bijela prostirka, akril ovo spremno za vješanje, matirano uokvireno umjetničko djelo sadrži više potoka vodopada koji teku preko nekoliko slojeva mahovine rock.An 8x10 Giclee print ispod akrila u srebrnom okviru 11x14. Giclee (JEE-clay) je napredni grafički proces za stvaranje likovnih reprodukcija muzejskog kvaliteta. Ovaj visokokvalitetni print matiran je starinskom bijelom matiranjem i dolazi u srebrnom okviru. Dodaje se jasan akrilni okrenut za zaštitu ispisa. Komad je u potpunosti sastavljen od strane profesionalnih framera i spreman je za vješanje. Antička bijela prostirka omogućava da se slika zaista ističe, što je čini odličnim dodatkom svakom prostoru. Michael Blanchette Photography 'Kaskada U Tri Koraka' Matirana Uramljena Umjetnost.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Slike Ambijent

KM 2.67

Ovaj lijepi suvremeni umjetnički komad izlazi iz tradicionalnih granica Kombinovanje puno različitih materijala, metoda, koncepata i predmeta Ovaj umjetnički komad dodat će veliko zaprep

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.