• Novo
S. Polo Assn. Muška Puffer jakna blokirana bojama

S. Polo Assn. Muška Puffer jakna blokirana bojama

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Vaša nova gornja odjeća za suprotstavljanje elementima iz američkog Polo Assn-a. Ova jakna sa kapuljačom iz američkog pola Assna. ima blokiran dizajn u boji i izrađen je od vodootporne tkanine koja pomaže da se osuši. Klasični izgled pufera savršen je za održavanje topline tokom hladnih zimskih mjeseci bilo vikendom ili tokom radne sedmice. Materijal : 100% Poliester. Održavanje : može se prati u mašini. Zemlja porijekla : uvezena. Veličina : Model je 6 ' 1 " i nosi veličinu M. Fit : redovan. Težina : Teška Kategorija. Ovratnik : priložena hauba. Zatvaranje : prednji zip zatvaranje. Rukavi : Dugi. Džepovi : 2 bočni džepovi. Karakteristike : Super puffy dizajn; aplikacija koja predstavlja kapitena polo tima; otisak vodenog žiga na rukavima; vodootporni detalji. Muška Puffer jakna sa kapuljačom iz američkog Polo Assna.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Pro akcijska jakna

KM 2.33

Prednosti lagane kaiševine Frogg Toggs dostupne su u najpopularnijim maskirnim uzorcima Napredni dizajn materijala CLASSIC50 dodaje trajnost, 100% vodootporna dubina i još važnije, mekšu

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.