• Novo
zuwimk Ženska odjeća za spavanje, ženske meke pidžame kratki rukavi gornji dio sa kapri pantalonama Pjs Plus Size Loungewear siva, L

zuwimk Ženska odjeća za spavanje, ženske meke pidžame kratki rukavi gornji dio sa kapri pantalonama Pjs

Stupnjevi:
KM 11.49

Iznos
Tova je dostupna

Little Cherry Print pidžama Set proljeće i ljeto tregeri hlače dvodijelni Set ljetna tanka ledena svilena pidžama Lace Little Cherry print pidžama set proljeće i ljeto tregeri hlače dvodijelni set ljetna tanka ledena svilena kućna odjeća za žene. Materijal : Poliester. Boja : kao što slika pokazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati malu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smeta prije naručivanja, Hvala!). Težina paketa : 0g. Veličina paketa : 30x25x2cm,(molimo dozvolite grešku od 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. molimo vas da se uverite da vam ne smeta pre naručivanja.【Uvod U Materijal】Napravljen Od Meke Rebraste Pletene Tkanine, Izdržljiv, Rastezljiv I Prozračan, Odličan Je Izbor Za Odjeću. 【Karakteristike】elegantni izloženi detalji šavova na dekolteu, delikatan Strug delikatan i praktičan ukras dugmadi, dugmad na grudima se mogu otkopčati po potrebi, a rebrasta pletena majica sa tankim Krojem Ističe savršenu figuru žene. 【Prilika I Podudaranje】Svakodnevno Nošenje, Dom, Posao, Ulična Odjeća, Zabava, Izlasci, Odmor, Kupovina, Kafe I Druge Ležerne Prilike. Savršeno Se Slaže Sa Ogrlicama, Farmerkama, Helankama I Čizmama Za Moderan Izgled Po Toplom Vremenu. ​ Može Se Koristiti Kao Osnova Za Vjetrovku, Jaknu Ili Kardigan Za Grijanje Po Hladnom Vremenu. ​. 【Opis Veličine】Prije Kupovine Provjerite Tabelu Veličina U Opisu Proizvoda. Ručno Mjerenje Može Imati Grešku Od 1-2 Cm, Oprostite Mi. 【Upute za njegu】perite ručno u hladnoj vodi ili perite u mašini za pranje veša do dugmadi/okačite ili okačite da se osuši.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.