• Novo
CimaFunk - El Alimento - Vinil

CimaFunk - El Alimento - Vinil

Stupnjevi:
KM 18.00

Iznos
Tova je dostupna

El Alimento) je monumentalni drugi album iz Cima Funk-a, kubanska medicinska-student-latin-funk-zvezda koja se srušila na muzičku scenu sa svojim debitnim albumom Terapijom u 2017. i električnom uživo pokazuju u poređenju s onom Jamesa Browna. Sunički dinamična zbirka majstor klimava afro-kubanske zvukove i ritmove sa globalnim funkjom, hip hop-om i dušem koji rezultira progresivnom, glavom-bopping proslavom moći crne muzike za pomračenje pomračenjem i unakrsnom oprašicom po polje graničnim granicama. Napisano i zabilježeno u prošloj godini, album je služio kao alimento za dušu, motivaciju za ustrajanje kroz pandemiju, jer je Cima Funk proveo bezbroj sati proučavajući decenije muzičkih uticaja kako bi se shvatio ko je muzički i kulturan, i samim tim Želeo je da ga ovaj album odvede. Cimafunk - El Alimento - Vinil.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Spong sestre - vinil

KM 18.00

Brighton / Bristol Duo imaju palpabilnu zahvalnost i znanje o muzici YESTERYEARa, koji se manifestuje poise u izlazu benda Velvet podzemni, motown, dr.dre i japanskog narodnog benda Happy

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.