• Novo
Empire Art Direct Audrey & Homage to John štampano na staklenoj umjetnosti sa zidnom umjetnošću od anodiziranog aluminija od crnog okvira, svaka 24 24, spremna za vješanje

Empire Art Direct Audrey & Homage to John štampano na staklenoj umjetnosti sa zidnom umjetnošću od anodiziranog

Stupnjevi:
KM 108.18

Iznos
Tova je dostupna

Set diptiha-prikazana su 2 komada preuzeta iz kolekcije od anodiziranog aluminijskog umjetničkog stakla Empire Art Direct, lijepi kolaži koje je dizajnirao umjetnik Alex Zeng. EAD je prije četiri godine bio pionir u razvoju staklenih ploča od kaljenog umjetnosti i nastavlja se širiti na nove generacije koristeći ovu nevjerovatnu tehnologiju. Ova iteracija je sada stvorena omotavanjem našeg obrnutog štampanog stakla u jak crni eloksirani aluminijumski okvir.Okvir stvara estetski prijelaz, a istovremeno štiti i uljepšava središnji dizajn umjetničkog djela. Obrnuto štampano na staklu. Anodizirani Aluminijumski Crni Okvir. 24" x 24" x 1 " svaki. Dolazi sa unaprijed instaliranim vješalicama za ugradnju. Dizajn Alex Zeng.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.