• Novo
Orijentalni namještaj Rush Trave za skladištenje stopala, kutija za odlaganje, otoman, 17.5 Prečnik 17 H, žurba, stolica

Orijentalni namještaj Rush Trave za skladištenje stopala, kutija za odlaganje, otoman, 17.5 Prečnik 17

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Jednostavan, čvrst i lijep. Ova okrugla u obliku male stolice za stopala ima puno upotrebe i sjajno je pogledati. Napravljeno od rattan stilske trave tkane na drvenim okvirima, sa tamnim obojenim drvenim nogama. Pamučne tkanine linije ekstra debelog poklopca i telo ovog stopala, pružajući odlično mjesto za spremanje šivanja, igračaka ili cipela - bilo šta! Na 17 inča visok, ovaj komad je oko visine prosječnog stola za kavu. Kupci su komentirali da meka, gusta, žurska trava ima osjećaj odličnog kvaliteta. Obilno, održivo, prekrasna tkana žurba trava. Okvir od drvenog i drvene noge sa pamučnim oblogom. Sjajno praktično skladištenje; Stol za stolicu za stopala ili pića. Dimenzije unutrašnjosti mjere 14,5 "D x 12,5" H.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.