• Novo
Prednost Osborn svijetlo sive nevoljene teksture za unošenje vinila na netkanim pozadinama, 21-in / in 33-ft, 57. sq. Ft

Prednost Osborn svijetlo sive nevoljene teksture za unošenje vinila na netkanim pozadinama, 21-in / in

Stupnjevi:
KM 1.33

Iznos
Tova je dostupna

Industrijsko i sofisticirano, ova nevoljena teksturna pozadina dodaje dubinu vašim zidovima. Hladno svijetlo siva gipsa je istrošen da bi otkrio tamniju potpornu konstrukciju ispod. Osborn je raspast, vinil na netkanim pozadinama. Ova pozadina ima 12,6 inčni ponovljeni sa padom. Također je i čišćenje i nadimanje. Osborn svijetlo sive nevoljene teksturne tapete po prednost dolazi na kolut koji mjeri 21 inča za 33 stopa i prekriva oko 57,8 četvornih metara. Prednost čini ukrašavanje pozadinama pristupačnim i dostupnim svima. Trenutni trendovi su prikazani u lijepim, dizajnu prilagođenim budžetu koji odgovaraju računu za bilo koji projekt ukrašavanja. Nepakirani vinil na netkanom materijalu; 12,6 u ponavljanju, pad podudaranja; Čišćenje i odsječano; 21-in / 33-ft dugačak roll; Pokriva oko 57,8 četvornih metara.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.