• Novo
Pedort kargo pantalone za muškarce velike visoke muške kargo pantalone radna odjeća borbena sigurnost Comfort Cargo pune pantalone crne, 3XL

Pedort kargo pantalone za muškarce velike visoke muške kargo pantalone radna odjeća borbena sigurnost

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Nikada nećete pronaći svestranije rješenje za svakodnevno nošenje od pantalona za teret. Sa Velikodušan fit, Pedort. Muške teretne pantalone nude lakoću kretanja i dodatnu sobu u kojoj su vam najpotrebnije. Sa dodatnim rastezanjem, ove pantalone imaju cjelodnevni komfor. Uparite sa čizmama i ležernim topom i spremni ste! Pedort je posvećen nudi legendarni izgled koji se uklapa u sa modernim vremenima, a odaje počast svojim bogatim nasleđe Cargo pantalone muškarci Plus Size. Materijal : muške kargo pantalone od vrhunske tkanine, pamuka i spandeksa.Izdržljiva i udobna,lagana,prozračna tkanina odlična za svakodnevno nošenje. Karakteristike : modna boja, 6 džepova za veliki kapacitet skladištenja, opuštene ravne kargo pantalone. Stil : podesivi elastični struk omogućava da pantalone udobno stanu,jedinstvene i podesive vezice na dnu nogu, pružaju vam dovoljno pogodnosti tokom sporta i rada.Dizajn sa više džepova, pogodan je za nošenje mobilnog telefona, novčanika, ključeva ili drugih sitnica. Prilike : muške casual hlače za trčanje pogodne su za sva godišnja doba.Odlično za casual dnevno, posao, školu, ulicu, teretanu, sport, planinarenje, ribolov itd. Napomena : prije kupovine provjerite veličinu prema našoj tabeli veličina. Perite ručno/u mašini u hladnoj vodi, ne izbjeljujte.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.