• Novo
Automatski raspršivač tekućine sa sapunom AUTO senzor Kupatilo Kuhinjski kontejner, senzor dozator sapuna, dozator saniteta

Automatski raspršivač tekućine sa sapunom AUTO senzor Kupatilo Kuhinjski kontejner, senzor dozator sapuna,

Stupnjevi:
KM 0.67

Iznos
Tova je dostupna

Ne morate postavljati izlaz sapun tečnosti. Samo uklonite ruku sa dozatora sapuna senzora nakon upotrebe, a tečnost će se prestati da se automatski prestane izlaziti automatski. Nema kapljenja ili curenja. Materijal : nehrđajući čelik PC i ABS kromekanost : 8ozpackage Dimenzije : 7,8 x 3,8 x 3,4inchesweight : 13 Ounce Sensor asortiman : 0-6cm / 0-2,36 In Power opskrba : 4 x AAA alkalna baterija (nije uključena) Sadržaj PCKING : 1 x Automatski sapuns Raspršivač 1 x Rukoplovna poduzeća : 1. Stavite baterije u odjeljak za baterije prikazan na dijagramu iznad.Plektor Pogledajte odjeljak za baterije za podučavanje.2. Otključajte gornji poklopac okrećući ga u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Lagano povucite poklopac za uklanjanje. Ispunite pretinac sa sapunom. Provjerite da sapun ne sadrži čvrste čestice kako bi se izbjeglo začepljenje.3. Da biste uključili, pritisnite i držite tipku za uključivanje / isključivanje 3 sekunde i učinite isto tako da isključite.4. Da biste podesili količinu ispuštenog sapuna, pritisnite tipku ON / OFF jednom.5. Ponovite korak 4 do željene jačine zvuka. Postoje 3 podesiva nivoa.6. Postavite ruku ispod senzora (indikator svjetla) da biste izdali sapun.Safety upute : 1. Molimo vas da površinu raspršivača sapuna od nehrđajućeg čelika čisti, obrišite tijelo s mocom kako biste izbjegli dugoročnu koroziju na jedinici.2.Store priručnik na sigurnom mjestu za buduću referencu.3. Ne izlažite elektroniku ni pod kojim okolnostima. Ne pokušavajte popraviti dispenzer kupaonici.4. Ne perite dozator sapuna bez dodira. Obrišite vlažnom krpom.5. Izbjegavajte direktnu sunčevu svjetlost. Uključeni su infracrveni panel. Motorna snaga nude stabilniju količinu proizvedene tečnosti. Dispenzer sapuna dolazi s nepropusnoj i vodootpornom tehnologijom kako bi se spriječio sapun ili vodu iz korodiranih ploča. Bez dodir : samo stavite ruku ispod senzora da biste pokrenuli raspršivač sapuna. Kad su vam ruke udaljene od senzora, raspršivanje sapuna zaustavlja se. Nema kapi vode ili sapuna. Ne morate dodirnuti raspršivač sapuna kako bi se izbjegavao unakrsna infekcija efektivno . Vodootporan : Molimo zapamtite da biste instalirali našu vodootpornu bazu kada koristite automatsko doziranje sapuna!. Višestruki primjenjivi : Primjenjivo na razne ljepljivosti tečnosti, poput tečnosti za pranje ruku, tekućina za pranje tijela, šampon itd. Može se postaviti u kuhinju, kupatilo, poslovne zgrade. Bolnice. Banke i druga javna mjesta . Garancija : Možete uživati ​​u našim 12 mjeseci garancije za zamjenu usluge. Slobodno nas kontaktirajte ako postoji neki problem sa našim automatskim raspršivačem sapuna i mi ćemo odgovoriti i baviti se u roku od 24 sata.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.