• Novo
Rosarivae HOTEL kupatilo DISHENSER ABS zidni montirani tekući sapun sa sapunom sa pumpom šampon pumpa za kosu pumpa sa bravom za kupatilo za tuširanje

Rosarivae HOTEL kupatilo DISHENSER ABS zidni montirani tekući sapun sa sapunom sa pumpom šampon pumpa

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Opis izrađen od ABS plastike i dozator sapuna pogodan je za doziranje gela za tuširanje, šampon, losioni za pranje rublja, ovaj sapun je čvrst, a može se fiksirati na zidovima. Sve što trebate učiniti je lagano pritiskom na tipku, a zatim će se sapun izaći. Značajka - Boja : Bijela - Materijal : ABS. - Veličina : oko 19x8x8,5 cm. - Sa okolišnim ABS plastikom, čvrst je i izdržljiv. Dispenzer sapun je poseban za pjenjenje robe, poput sredstva za čišćenje lica, sapun za pohranu, pranje za lice, muškarci za brijanje za brijanje itd. - Dispenzer za ručno sapun : sa gumbom za neklizaciju, dizajn humanizacije, lako za stisak humanizacije. - Posebna za kupatilo, tuš, kupatilo, sudoper i drugo mokro okruženje. - Prozirni dizajn prozora Vi ćete znati jasno i tekućinu na vrijeme. - Korištenje visokokvalitetne glave pumpe za materijal i plastični prsten, dokažite da nema curenja. - Jednostavno instaliranje : možete li na zidu. Stabilno je, nije lako padati. - Topli savjet : Poštovani kupca, zbog efekta rasvjete, monitori svjetline, ručno mjerenje itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala! Paket je uključen : 1 x PISMENZA TEKUĆE SA SOAP SA OKOLIKOM ABS plastikom, čvrsto je i izdržljiv. SOAP raspršivač je poseban za pjenjenje, poput sredstva za čišćenje lica, sapun za lica, ručno pranje, muško brijanje krema itd. Ručno dozator sapuna : sa gumbom za neklizaciju, jednostavan za curenje. Tuš, kupatilo, kuhinjski sudoper i drugo mokro okruženje. Prozirni dizajn prozora Vit ćete iznos jasno i tekućinu na vrijeme . koristeći visokokvalitetnu glavu pumpe za materijal i plastični prsten, dokažite bez curenja.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.