• Novo
Žene rebrasti trening Tank Tops sa ugrađenim grudnjakom uske Fit Yoga trening sportski Tank Top udoban čvrste Tank Tops djevojke svakodnevno nošenje

Žene rebrasti trening Tank Tops sa ugrađenim grudnjakom uske Fit Yoga trening sportski Tank Top udoban

Stupnjevi:
KM 2.00

Iznos
Tova je dostupna

Ženski Treger s ravnim vratom, jednobojna, jastučić za grudi, Kamizol, gornji dio ispod, ženske karakteristike : 1.Materijal : 95% poliester,5% Spandex,lagana meka i udobna.2.Gornji dio ga čini seksi i privlačnijim za nošenje.3.Napomena : ručno ili nježno pranje u mašini u hladnoj vodi / ne izbjeljivati / sušiti u liniji.Molimo pogledajte našu vlastitu tabelu veličina i možete je pronaći na našim slikama ili iz opisa.Spol : Žene prilika : svakodnevno,ležernokako oprati : ručno pranje hladno,okačiti ili osušiti Linijušta dobijate : 1kom žene na vrhu Napomena : Molimo pogledajte tabelu veličina slike ili opis proizvoda prije naručivanja. slobodno nas obavijestite ima li problema prije kupovine ili nakon prodaje. Materijal-napravljen od super mekanog 95% poliestera,5% spandeksa koji ovom ženskom kamizolu pruža primjetnu mekoću.Ovaj kamizol za žene napravljen je od lijepe rastezljive, meke, izdržljive i prozračne tkanine. DESIGNS-naš Tank top/grudnjak camisole dizajniran sa udobnim scoop dekolteom, bežičnim grudnjakom koji stvara ženstvenu i seksi siluetu, lijep efekat mršavljenja za vaše tijelo kada nosite ovu policu grudnjak camisole. Osnovni vrh od KAMISOLA-ove majice za žene sa finim šivaćim zanatom, savršene za potkošulje, aktivno raslojavanje ili odjeću za spavanje. Ovi slojevi rezervoara su lagani i nude vam nevjerovatnu lakoću kretanja što ih čini idealnim za vježbe, teretanu, jogu i trčanje. Ugrađeni grudnjak za police-bez kompresije na grudima čini ovaj cami rezervoar zdravijim i udobnijim. Možete spavati i odmarati se sa ugrađenim vrhom rezervoara za grudnjak u cjelodnevnom komforu. pružio takav komfor i sigurnost za 24 sata. Uživat ćete u nošenju ove ženske potkošulje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.