• Novo
Hinvhai plus size dame T-shirts klirens žene rade Tops djevojke kratki rukav Out bluza Funny Print Shirt T-Shirt Tops Army Green 8

Hinvhai plus size dame T-shirts klirens žene rade Tops djevojke kratki rukav Out bluza Funny Print Shirt

Stupnjevi:
KM 9.49

Iznos
Tova je dostupna

Žene rade Tops djevojke kratki rukav Out bluza Funny Print Shirt T-Shirt Tops Features : vrlo udobna i super meka ljetna dnevna T-shirt tkanina. Ljeto pada Kratak rukav posada vrat grafički vintage T shirt vrhova u ženske veličine. Možete vezati stranu ili je napuniti u šorc, farmerke, suknje i vrste pantalona kako biste dali stilski ulični izgled. Savršeno za zabavu, festival, odmor, putovanja, trening, ured, ulicu i dovoljno udobno za svakodnevno nošenje. Preporučujemo lagano oprati rukom u hladnoj vodi. Objesite da se osuši. Ne izbjeljujte i ne perite vrućom vodom. Odvajanje pranja za izbjegavanje bojenja odjeće. Sezona : proleće, leto, autumn Material : 95%Polyester,5%Spandex Gender : Women Occasion : ,Party,Daily Thickness : Waistline : Natural Decoration : nema Veličina : L veličina : veliki SAD : 8 UK : 12 EU : 38 poprsje : 104cm / 40.94 "rame : 46cm/18.11" rukav : 18.5 cm/7.28" dužina : 67cm/26.38" vrat : 60cm / 23.62 " prevelike majice za žene klirens,top za žene klirens,ženski vrhovi klirens,plus veličina vrhova za žene klirens,ljetni vrhovi klirens. žene najviše klirens ispod $5. Ove radne bluze za žene pokazuju vitkiji elegantan moderan izgled koji se odlično slaže sa poslovnom odjećom kao što su suknja koja grli kukove, pantalone širokih nogavica, pantalone za odijelo i visoke potpetice. Takođe ga možete upariti sa ležernim suknjama, pantalonama, farmerkama, helankama i još mnogo toga kada želite da se opustite i opustite sa prijateljima. Naše cvjetne/jednobojne / print bluze za žene Peru se ručno i u mašini.Za razliku od mnogih ženskih bluza koje se lako bore, naša ženska bluza za vrat / okrugli vrat ima rastezanje, lijepo, udobno i soft.It bez bora i ne skuplja se nakon pranja.Kada ga nosite, u njemu nije bilo preklopa kao većina odeće. Prilika : pogodan je bilo za Ležerne ili posebne scene. možete ga nositi za posao, školu, sport, trčanje i jogu. a savršen je i za odmor, putovanja, zabavu i ples. Najbolje za proljeće, ljeto i jesen.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.