• Novo
Atletska djeluje Muška majica s aktivnom jezgre kratkim rukavima, do veličine 5xl

Atletska djeluje Muška majica s aktivnom jezgre kratkim rukavima, do veličine 5xl

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Nastupite u najboljem redu i ostanite oštar dok ste u pokretu s ovim muškim aktivnim jezgrem kratkih rukava s atletskog djela. Mekana i prozračna mini tkanina saća čuva tecanje zraka i sadrži Driworks tehnologiju koja Wigure Wicking, držeći vas svježim čak i tokom najintenzivnijih vježbi. Lagana tkanina sadrži do 74% poliestera iz recikliranog materijala i još uvijek pruža mekan i ugodan osjećaj savršeno za teretanu ili kao svakodnevni casual tee. Dodatne karakteristike poput naljepnice bez vrata pomažu u sprečavanju kofa, reflektirajuće trake s lijevim rukavima, a Driworks logotip na rubu ne samo da daju izrazit akcent, već ga čuva u slabim svjetlosnim uvjetima. Ova muška košulja s kratkim rukavima od atletske djela od atletskog djela odličan je način na vašu igru ​​s proširenim veličinama dostupnim i na mrežnim modnim bojama. Atletska djeluje Muška majica za aktivnu jezgru kratkih rukava, do veličine 3 XL : Na slici se nosi srednje veličine. Podaci o modelu : visina 6'1 "struk 30,5" prsa 37 "ramena 45". 74% recikliranog poliestera / 26% poliestera. Mini sadeni prozračna tkanina. Driworks tehnologiju koja se vrči. Ovratnik za vrat posade. Aktivno fit. Reflektirajući Driworks logotip na desnoj hem / reflektirajućoj traci na lijevom rukavu. Oznaka vrata bez vrata za dodatnu udobnost. Mašina koja se može prati. Dostupno u proširenim veličinama do 3 XL. Dostupne su ekskluzivne dostupne boje na mreži. Kliknite ovdje za opcije snopa s kratkim rukavima. Kliknite ovdje za opcije dugih rukava.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

DRI-POWER® majica

KM 1.33

5,4 oz. / yd², 50 / 50 pamuk / poliesteroxford je 47 / 53 pamuk / poliesterpreshrnkadvanced upravljačkim vlagom Mekše ručno i odlično printabibilnost koferi na ramenima, kapljice, d

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.