• Novo
Proljetni jesen kaputi za muškarce, javorov list Ispis vjetrootporna jakna s džepom, plus veličine vjetrootporni kišni kaput M-5XL plus veličina

Proljetni jesen kaputi za muškarce, javorov list Ispis vjetrootporna jakna s džepom, plus veličine vjetrootporni

Stupnjevi:
KM 33.99

Iznos
Tova je dostupna

Specifikacija : . Materijal : poliester. Boja : 8 Neobavezno. Veličina : m, L, XL, 2x L, 3x L, 4x L, 5 XL (neobavezno). Lista pakiranja : 1 * topla jakna. Značajke : . 1. Termalni ovratnik štiti vrat i prilagođava nepropusnost. 2. Visokokvalitetni izdržljiv zatvarač. 3. patentni zatvarač, prozračniji i zgodniji ,. 4. Kuka i zatvaranje petlje na ruci. 5.3 Džepovi za ruke. 6. Pričvršćivanje kuka i petlje, podesiva narukvica, dizajn zatezanja vjetra. 7. 7. EMIR dizajn s tijesnim crtežom i izvrsna izrada. 8. Vodootporni šavovi, izvrsna radna kabanica : super vodootporni materijal finog kvaliteta, svjetlosti i Brzo sušenje, meka i kože, udoban za nošenje . Nekaži i patentni zatvarač : Glatki i izdržljiv patentni zatvarač koristi se sa kapuljačom i pričvršćivanjem za zatezanje odjeće i spriječiti da kišnica uđu u multifunkcionalnu jaknu : stilski i sladak Dizajn bloka u boji, više od samo kišne jakne, može se nositi i kao vjetar ili povremena jakna . Lagan i pakičan : izrađen od laganih materijala, besplatne prenosne vrećice za pohranu, može se lako staviti u a Ruksak ili automobil za nošenje bilo gdje. Za sve vrste aktivnosti na otvorenom, planinarenje, planinarenje, trčanje, kampiranje, ribolov, lako se nositi sa slabom kišom i snijegom.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.