• Novo
Ženska haljina za presvlačenje s kravatom za plivanje

Ženska haljina za presvlačenje s kravatom za plivanje

Stupnjevi:
KM 0.33

Iznos
Tova je dostupna

Ova ženska pokrivna haljina sa opremom u dizajnu tie-dye je izuzetno lagana i prozračna, biće primamljivo držati je dok ste na bazenu ili dok se izležavate. Ovaj odjevni predmet možete nositi na plaži ili ga možete odnijeti na šetalište i dalje. Napravljen je da preslaže omiljeni kupaći kostim, a možete izabrati da ga ostavite uključenog ili isključenog po želji. Žive boje u ovoj ženskoj Halter haljini izdvajaće se iz mase i okretaće glave. Ova meka i ženstvena maska je tu da upotpuni zabavnu ljetnu garderobu. U opremi Ženska haljina za presvlačenje sa kravatom za plivanje : lagan i prozračan materijal. Žive boje da se izdvojite iz mase . Prekrijte svoj omiljeni kupaći kostim. Skidajte ga i skidajte kako želite. Meka i ženstvena haljina za plivanje. Dodajte u svoju ljetnu garderobu . Nosite ga na plaži ili pored bazena ili ga odnesite na šetalište ili ručak.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Čvrsti križni plivanje

KM 15.49

Namočite se sunce u ovom plivanju bikinija od beskrajnih talasa! Kompletno sa izrezanim detaljima, prekrižite prednje trake, uklonjive čaše i zatvarač skukom Postrojen je recikliranim p

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.