• Novo
Ženska Plus čipkasta tunika sa prorezima sa strane pleteni vrh za rukave

Ženska Plus čipkasta tunika sa prorezima sa strane pleteni vrh za rukave

Stupnjevi:
KM 2.67

Iznos
Tova je dostupna

Ovo je savršen vrh za predstojeći datum noć ili noć u gradu sa svojim prijateljima. Široki vrat sa lopaticom i rukavi daju ovom vrhu udoban osjećaj u kojem ćete htjeti biti cijeli dan. Čipka pozadi i na ramenima je zamršeno detaljna, pokazuje samo mrvicu kože. Visoki donji rub i bočni dijelovi pružaju veliku pokrivenost leđa kada nosite helanke ili ponte pantalone, što vam omogućava da se savijete i krećete bez brige da ćete pokazati previše. Uparite sa svojim omiljenim gležnjačama kako biste upotpunili sjajan izgled u petak navečer. Francuski veš ženska Plus čipkasta tunika sa prorezima sa strane 3/4 rukav pleteni vrh 65% poliester, 35% pamuk . Knit top . Četvrt rukava . Detalji sa čipkom za leđa i ramena . Visoko-nizak rub . Široki vrat sa lopaticom . Dostupno u različitim bojama . Perite u mašini hladno, nježni ciklus sa sličnim bojama, ne izbjeljujte, sušite u sušilici nisko, odmah uklanjajte, peglajte na rikverc koristeći najnižu postavku.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Poklon Setovi Za Odmor

KM 0.33

Ženska Modna Bluza Okruglog Vrata Dugi Rukavi Majice Za Dukserice Casual Set Odijela Karakteristike : 1.Karakteristike : ovrat, Print,Ležerna Odjeća, kratki rukav,moderan i modni dizajn,l

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.