• Novo
Takmičarske kamere 7950- Hi-Tech Trushrod

Takmičarske kamere 7950- Hi-Tech Trushrod

Stupnjevi:
KM 65.00

Iznos
Tova je dostupna

Pushrod je jedan od najvažnijih dijelova vlaka ventila, ali prečesto se uzima zdravo za gotovo. Pushrods ne moraju biti dovoljno jaki da ne uspiju, savijati ili savijati na krajevima, oni također moraju odgovarati frekvenciji svih ostalih dijelova u ventilu, kao i u obliku obrtaja u kojem će motor biti pokrenut . Današnji svešini trkači zahtijevaju najkvalitetnije komponente na svakom koraku, a Comp Cams Hi-Tech Trumprods ispunjavaju taj zahtjev.User 1catalogwarrantycatalog jednodijelna konstrukcija od .080 ", bešavne hromemolirajuće. kompatibilnost. Precision formirani i ojačani završeci. Crno-oksid završen laserskim brojem i dužinom dijela. Idealan za ozbiljne ulice i utrke aplikacije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Mevotech MK9325

KM 2.00

Opis marke dizajnirani su s OEM specifikacijama koje pokrivaju ogromni raspon proizvoda, uključujući dijelove za gledanje, upravljač i ovjes Igrač i zupčanik ispod kompleta i zula za re

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.