• Novo
Idoravan ženska ljetna majica haljina klirens Moda ženska ljetna Casual Print haljina V-izrez kratki rukav labava haljina

Idoravan ženska ljetna majica haljina klirens Moda ženska ljetna Casual Print haljina V-izrez kratki rukav

Stupnjevi:
KM 9.99

Iznos
Tova je dostupna

Konačno, svakodnevna haljina u koju ćete se zaljubiti. Idoravanova klasična haljina je meka, udobna i tako laka za nošenje.Modni element nikada neće izaći iz mode, ova haljina je dobar izbor bez obzira da li ste kod kuće ili out.it veoma je pun elastičnosti i male težine, dobro odgovara većini ljudi. Haljine za ljuljanje će teći kada hodate i osjećate se meko uz kožu.Dizajn v-izreza može naglasiti vašu šarmantnu ključnu kost i pokazati vašu dobru figuru,zbog labavog dizajna, trudnice ga lako mogu nositi.Obucite ga sa sandalama za cool, ležeran izgled ili šta kažete na trendi potez sa čizmama i sakoom? Savršeno odgovara za svakodnevno, izlaske, kupovinu, ured, plažu, odmor, zabavu i tako dalje. Materijal : Poliester, Spandex. Održavanje : Može Se Prati U Mašini; Ručno Pranje. Zemlja porijekla : uvezena. Zatvaranje : povucite zatvaranje. Izrez : V-Izrez. Rukavi : Kratki Rukav. Karakteristike : ležeran stil, silueta a-linije, kratki rukav, V-izrez, ne podstavljen, lepršava haljina, sarafan, ljuljaška, ljetna haljina, široka haljina,meka i rastezljiva, lepršava sarafan, odjeća za spavanje udobna za nošenje. Ležerna široka haljina tunike za žene iz Idoravana.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.