• Novo
DuraGo disk kočioni Rotor BR901210

DuraGo disk kočioni Rotor BR901210

Stupnjevi:
KM 29.79

Iznos
Tova je dostupna

Dura Go ima bogatu istoriju u proizvodnji, uvozu i distribuciji aftermarket automobilskih proizvoda. Kompanija je počela prije više od 50 godina kao uvoznik, prvenstveno snabdijevajući Volkswagen tržište vazdušno hlađenim. Tokom godina Dura Go je razvio različite linije proizvoda u mnogim kategorijama. To je profesionalni izbor za kvalitet, katalogizaciju i prvo tržište aplikacija. Dura Go proizvode proizvode fabrike sa ISO sertifikatom kako bi zadovoljili zahteve fit, forme i funkcije. Višestepeni proces kontrole kvaliteta osigurava da dijelovi zadovoljavaju dimenzionalne i težinske specifikacije. Kompjuterizovana obrada za čvrste kontrole tolerancije.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bosch Disk Kočioni Rotor

KM 155.28

Bosch disk brake rotor je izgradio reputaciju u automobilskoj industriji po kvalitetu i zanatstvu Proizvodimo rotore disk kočnica za skoro svaki automobil na putu danas Bosch disk kočioni

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.