• Novo
Jedinstvena LOOM Olympia Nova klasična prostirka Plava Ivory 8 'Kvadratna granična seoska kuća savršena za trpezariju Dnevna soba krevet Dječja soba

Jedinstvena LOOM Olympia Nova klasična prostirka Plava Ivory 8 'Kvadratna granična seoska kuća savršena

Stupnjevi:
KM 1.67

Iznos
Tova je dostupna

Iz nove klasične zbirke, ovaj moderni preuzme vintage šarm livens u svakoj sobi! Obloga oblikovanja i antički motivi zajedno su za elegantnu mješavinu starog i novog. Doživite svježe dizajne sa zarobljenim graničnim uzorcima i svijetlim bojama koje dodaju kontrast u svoj dekor. Dodajte crticu Breezy Elegance-a u svoje životne prostore sa ovom kvadratnom tepihu. Karakteristike proizvoda : Boja (i) : plava, bjelokosti i smeđa. Mašina tkana. Srednja hrpa. Podloga : Da. Prostirki u obliku farme u stilu. Preporučuje se samo za unutrašnju upotrebu. Lako za čišćenje otporno na mrlje i ne proliva se. Koristite jastučić za propise za smanjenje klizanja i klizanja. Jastučić za propise prodat zasebno. Napravljeno u Turskoj. Upute za njegu : samo mjesto za čišćenje. Redovno usisavanje. Koristite čistač tepiha, ali treba se sušiti odmah i ravnomjerno. U slučaju nabora - prebacite tepih u suprotnom smjeru, a pritiskom na prostirku - uzmite ivicu, obrati ga tamo gdje postoji nabora i polako povucite tepih, dok nanosite pritisak prema dolje na nabor. Dimenzije : 8 'širine x 8' dugačak. Visina hrpe : 0,33 ". Materijal (i) : polipropilen / poliester. Poklon : pamuk Tradicionalni i bjelokosti Tradicionalni stil Trpesti stroj. Koristite samo; izrađene u Turskoj. ćilim mjeri 8 stopa duga širok za 8 stopa.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.