• Novo
Titanijum polirani teksturni prsten

Titanijum polirani teksturni prsten

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Ispunite svoj stil sa karakterističnim izgledom ovog zgodnog benda, napravljenog od titanijuma. Ovaj 6 mm široki pola okruglih benda detaljan je sa upečatljivim teksturiranim uzorcima kako bi se pružio hrabar i muški dizajn. Ovaj nevjerojatni prsten nudi luksuzni nalet u vaš stil i dostupan je u veličini prsta 9.5. metalna težina : 2,90 gram Sjewelry Tip : FAYSIRING Stil : Unisex Metal Boja : sivarska širina : 6mmmring Veličina : 9.5 Half artikl okruglog roda stiže U besplatnom zelenom poklon kutiji sa bijelim lukom, savršen za čuvanje ili davanje poklona. Kina od porijekla : Kina Titanijum, teksturi, vjenčani bend, pola kruga, ravna, širina 6mm.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kobaltni satenski bend

KM 9.99

Ljubav bi trebala biti jednostavna i čista, baš kao i ovaj klasični vjenčanik Izrađen iz kobalta, ovaj bend 5 mm širok ima bogat satenski završetak za mat sjaj i dolazi u veličini pr

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.