• Novo
Glookwis Muške jakne s dugim rukavima Regularna modna odjeća Debela ležerna dukseva Tunička majica Kapuljača Crno-bijeli Plaid L

Glookwis Muške jakne s dugim rukavima Regularna modna odjeća Debela ležerna dukseva Tunička majica Kapuljača

Stupnjevi:
KM 14.49

Iznos
Tova je dostupna

Opis : Muškarci, Boysstyle : Muška jakna, zimska jakna, gornja odjeća, jakna od palidnih runa, jakne sa kapuljačom, tač. Neobavezno) Veličina : M, L, XL, 2 XL (Slijedite grafikon veličine da biste odabrali) Materijal : 100% poliesternecline : Dužina s kapuljačom : Dugim rukavima : Jesen Jesen, Winteoccasions : Ležerne prilike, Putovanja, Odmor, Rad, Party , Svakodnevno, datumi, filmovi : 1. Ova kaput od jakne sadrži vrat sa kapuljačom, plakim zatvaračem, nacrtajući, runo, sa džepovima.2. Dizajniran je da se gubi za stvaranje leželjeg oblika. 3. Prednji patentni zatvarač iz kaputa za podešavanje topline i udobnosti lako.4. Vanjski džepovi su odlični za ključeve, telefone i druge dragocjenosti.5. Super udoban za nošenje, jedinstveni stil, čine vas više modnih sadržaja : 1 x Muška jakna s kapuljačom (ostali dodaci nisu uključeni) Savjeti : 1. Molimo vas da uporedite veličine detalja s vašim prije kupovine !!! 2. Boje mogu biti malo različite ovisno o postavkama računara i monitora.3. Molimo Vas da se 1-3cm razlikuje zbog ručnog mjerenja, hvala. (Sve mjerenje u cm i molimo napomenite 1cm = 0,34 inča, 1inch = 2,54cm) Stil - muškarci tople jakne za muškarce, kardigan dugih rukava, jakna za muškarce. Materijal - 100% poliester. Tkanina je mekana i prozračna, udobna za vašu kožu. Dizajn - Ležerne prilike jakne od kapuljače, zgušnjava, prednji patentni zatvarač, meka i udobna flena, modna karirana, modna tabla, dva džepa, labavi stil može uložiti više tijela za muškarce. Sezone poput praznika, rođendana, ležerne, neformalnog poslovanja, rada, odmora, datuma, vjenčanja i putovanja. Utakmica - par sa mršavim trapericama i čizme za gležnjeve za jednostavan ansambl, ili sa gamašima i tenisirima kada želite ugodnu i ugodnu odjeću.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.