• Novo
Djevojke Angel Halloween kostim

Djevojke Angel Halloween kostim

Stupnjevi:
KM 8.98

Iznos
Tova je dostupna

Vaš mali anđeo će zaista izgledati kao nebeska vizija odvedena iz oblaka na ovaj način kako bi proslavila anđeoski kostim za Noć vještica. Razmislite unaprijed i kupite jedan za odmor za odmor! Ovaj predmet je odličan za prerušiti se i pretvarati se igru. Način slaganja anđeoskog kostima Halloween Girl uključuje haljinu, krila i halo. Štapić i krila nisu uključena. Uparite sa đavolom kostima za dobru i zlu temu Halloween. Materijal : 100% poliester. Njega : Ručno pranje. Zemlja porijekla : Uvezeno. Set uključuje : 1 haljinu, 1 pojas i 1 halo traka za glavu. Izrez : Crewneck. Zatvaranje : pulover stil. Rukavi : čisti dugi rukavi. Značajke : podesiva krila; HALO je uključen traka za glavu. Napomena : Štapić, krila, tajice i cipele nisu uključeni. Angel Halloween kostim za djevojčice sa načina za slavlje.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Vožnja materinom

KM 7.75

Ova dva prekrasna haljina za majčinstvo je super slatka i savršena za bilo koju priliku! Haljina je izrađena od meke poliesterskog dresa i karakteristika lepršavih rukava i elastični st

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.