• Novo
Lenago Žene Jedno rublje Moda, seksi donje rublje Mrežna šuplja Seksi Split stil seksi donje rublje Thong odijelo Lounge noćna odjeća

Lenago Žene Jedno rublje Moda, seksi donje rublje Mrežna šuplja Seksi Split stil seksi donje rublje Thong

Stupnjevi:
KM 3.33

Iznos
Tova je dostupna

Dobrodošli u našu trgovinu. Cilj nam je da vam služimo divnom robom i nadamo se da ćete uživati ​​u kupovini. Detalji : Ženska moda, seksi donje rublje Mesh čipka u šuplju seksi podijelila seksi donje rublje : Mekana tkanina : Ova seksi donje rublje izrađena je od tkanine koja je prilagođena koži , lagano, prozračno koje oblikuje vaše tijelo ivično i prirodno odiše elegantnim i misterioznim donoseći mekog osjećaja, čini da ženska tijela izgleda kao umjetnost. Vruća elastika dolaze zajedno u ovom seksi i zavodljivom. Dizajn : Visok tank sa visokim strukom označavat će liniju nogu. Oni su izuzetno izdržljivi i neće se lako slomiti i pasti. Prilika : Prekrasan izbor za boudoir, medeni mjesec, godišnjicu vjenčanja, svadbeni tuš, izlazna noć, bachelorette party i svaku slatku noć. Ili kao poklon za njom čini vas privlačnijim. Gsize prijedloga i odjeća : Naručite da provjerite grafikon veličine i naručite uobičajenu veličinu. Ručno pranje max 30 ℃, visi na suhom. Modni dizajn, visokokvalitetni! Sezona : Četiri sezonamaterijal : 95% poliester, 5% Spandexpattern Tip : Color Length : Shootwing : Ne izbjeljivanje, nemoj se suha u hladu, nemojmorati : seksi : ne postoje čelični prstenovi : Ne Čelični perevi : Seksi i šarmirani za pranje : Ručno pranje je napravljeno od materijala, mekog osjećaja ruku, ne štete vam da ne budem na masnoj razlika 1-2cm zbog ručnog mjerenja za različite postavke za prikaz, hvala na vašem okruženju Razumijevanje! 1 inča = 2,54 CMTHank TO i lijep dan! 1pc Seksi donje rublje + 1pc Thengsize Charte : Donje rublje za žene, ženska donje rublje, ženska donje rublje seksi noćna odjeća, žene čipke seksi seksi seksi seksi , Set donjeg rublja, donje rublje za žene, žene plus donje rublje seksi, seksi odjeća za žene donje rublje, rublje, slatko rublje za žene, ženske rublje za žene, žensko donje rublje, spavanje i salon , plus veličine donje rublje set za žene. 【Tkanina】 Donje rublje za žene izrađene su od elastične cvjetne / čvrste čipke sa mekim mrežastim materijalom i bez brige ogrebotine. 【Seksi dizajn donjeg rublja】 Ova negligla haljina izrađena je od meke tkanine, prozračne, jedinstvene vezenje ukrašene savršeno pokazuje vašu liniju tijela, laskajući i sigurno nacrtaju pažnju vašeg ljubavnika, pidžame za žene. 【Pricy】 Spavaća odjeća, noćna odjeća. Savršeno za svadbenu noć, božićnu noć, medeni mjesec, dan zaljubljenih, godišnjica, spavaća soba, kupatilo ili svaku noć, takođe predivan izbor za vašu vruću noć. 【Utakmica】 Seksi set za donje rublje je svestran da se nosi kao klizanje ispod odjeće ili se nose u krevet kao noćno, rublje za spavanje, Boudior i spavanje, također radi kao božićni poklon za vaš ljubitelj. 【Njega odjeće】 Pranje ruku ili pranje mašine za pranje ručnih ručica sa torbama donjeg rublja, maksimalno 40 stepeni Celzijusa, visi na suhom, glačalo od krpe.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.