• Novo
Prsten od pola vječnosti od prirodnog granata sa Moissanitom, Zlatni prsten od crvenog granata za žene, poklon za nju, srebro, US 10.50

Prsten od pola vječnosti od prirodnog granata sa Moissanitom, Zlatni prsten od crvenog granata za žene,

Stupnjevi:
KM 104.40

Iznos
Tova je dostupna

Lijepo ukrašen granatom okruglog kroja u okruženju zubaca i Moissaniteom, ovaj prsten Half Eternity bit će savršen izbor za nošenje u bilo kojoj posebnoj prilici. Okrugli rez Moissanite dragog kamenja su postavljeni u obliku srca za poboljšanje ljepote prstena. Ovaj prsten od granata i moissanita izrađen je od zlata kako bi vam pružio luksuzan izgled. Ovaj prsten od granata čini dragocjen poklon za nekoga posebnog i čini da se osjeća posebno. Ovaj zlatni prsten od granata dostupan je u ružičastom zlatu, bijelom zlatu i žutom zlatu. Rosec Jewels posvećen je pružanju vrhunskog ručno izrađenog nakita koji vam stiže u našoj kutiji za potpis.Informacije o proizvodu : Rings SKU : WM-Ri032219367 veličina prstena : Američka veličina 10,50 925 varijacija Sterling srebra ukupna težina kamena : 1,4232 karata težina metala : 2,16 Gm Čistoća metala : 925 Sterling srebra (kontakt za 10 K, 14 K 100% prirodno i certificirano granat, kamen za pročišćavanje - poznat kao simbol ljubavi i povjerenja. Činite dobro, a sigurno će vam biti dato više dobro. Rodni kamen za januar rođene ljude. Rosec Jewels osigurava ekspresnu i besplatnu dostavu vaših porudžbina zajedno sa sertifikatom o autentičnosti za vaše zadovoljstvo. Dobijte 30-dnevnu besplatnu politiku povratka!. Sav naš nakit stiže u potpisna kutija za nakit, pazeći da su spremni za predlaganje ili poklon kako biste uštedjeli vaše dragocjeno vrijeme od pakovanja. Savršen poklon za sve prilike kao što su godišnjica, vjenčanje, zaruke, Valentinovo, rođendan, Nova Godina, Božić, Matura, Matura, Dan zahvalnosti. Ugravirajte svoj proizvod besplatno, personalizirano ili prilagođeno. Također vam pružamo besplatan Sizer prstena, tako da možete izbjeći gnjavažu u posljednjem trenutku da imate savršen prsten koji odgovara. Ovaj prsten može biti idealan poklon za majku, baku, verenicu, ženu, devojku, ćerku, sestru takođe. Rosec dragulji imaju ekskluzivan i pristupačan asortiman finog nakita dostupnog u velikom broju dragog i poludragog dragog kamenja za muškarce i žene. Mi smo dizajneri i proizvođači bezvremenskog ručno izrađenog nakita sa dijamantima bez sukoba i AAA+ kvalitetnim prirodnim i sertifikovanim dragim kamenjem sa visokim etičkim standardima. Mi smo na raspolaganju 24x7 za korisničku pomoć i zadovoljstvo.

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Informacije

Svi naši kupci radije ne propuštaju najbolje proizvode i rasprodaje, ali što je s vama? Ne propustite najbolje što sada možete kupiti. Kvalitativno i pouzdano od pouzdanog prodavača.